top of page
Strøby 1.jpg
profil ny_edited.jpg

RO

Kom med ud og ro

Vi anvender nye moderne coastal-robåde, som er stabile nok til at du kan være en "begynder" - og til at vi kan ro i næsten al slags vejr året rundt, blot vi har det rigtige tøj på.  Det er både hvor alle kan lære at ro med dobbeltårer, rullesæde mv.

Når vores kunder/fokuspersoner vælger roning til,  flytter vi coachingen udendørs og får positiv energi af at være på vandet.

Mindfulness og positiv energi

Vi skal ikke mere end 100 meter ud på vandet før vi har sluppet den hektiske dagligdag - og vi kan puste ud, sænke skuldrene og være alene med fokus på os selv.

I coaching arbejder vi med et positivt mindset på dine/jeres styrker og muligheder.  Når du eller et team i processen lærer at ro, vil du/I opleve at lære noget nyt, mærke egen udvikling og se resultater. 

 

Udover en masse frisk luft og fysisk velvære giver det en masse god energi.

1:1 på "virkeligheden"

Roning er teknik og rytme. Hver eneste ro-tag er et resultat at dit fokus, din forberedelse og dine handlinger. På vandet arbejde - i praksis - på det du vil opnå eller ændre ved hjælp af coaching. Du erfarer og lærer, hvordan du kan ændre ting og skabe umiddelbare resultater via mål, fokus, plan og handling.

Der er gode metaforer i roning. På en og samme gang sidder vi i båden ”on top of the world” eller ”med røven i vandskorpen” - afhængig af hvor godt vi løser om opgaven.

Vi tilbyder roning som tilvalg og træning med siden af vores normale coaching forløb. Hvor du uden anden coaching lærer at ro - stresser af, får gode oplevelser og ny motion.

Teamudvikling 

Vi tilbyder også roning som tilvalg, træning og enkeltstående teambuilding events ved siden af vores normale teamcoaching forløb. 

 

Kontakt os for ideer og tilbud.

IMG_2996_edited.jpg
bottom of page