top of page

Coach the Coach

Opdateret: 17. maj 2022

Vi arbejder inden for svømning og andre idrætsgrene med særlige coachingforløb for trænere. Vi tager udgangspunkt i trænerrollen og arbejder med værdier, mål, performance og organisation - samt den personlige udvikling.
Coach the Coach


“Du skal levere resultater og udvikling. Samtidig skal du navigere i krydsfeltet mellem den enkelte udøver, holdet, forældre, klub og bestyrelse. De har alle deres mål, som ikke altid er ens. Og hvad med dine egne mål, ambitioner, udvikling og karriere som træner?"

Eliteidræt giver så meget positivt i form af glæde, tilfredsstillelse og resultater - og det er du, som træner, med til at skabe for dine udøvere og din klub.


Idræt er en ambitiøs verden, hvor meget hviler på træneren. Der bliver stillet krav og forventninger fra flere sider. Udover opgaverne med at udvikle og hjælpe den enkelte udøver - og få et hold til at fungere - er en idrætsklub også en virksomhedsorganisation og arbejdsgiver, med alt hvad det indebærer.


Træneren skal være leder, rådgiver, organisator, ansvarlig, pædagogisk, rummelig samt en inspiration og en autoritet - i en og samme funktion og person.


Som træner, er du også selv "udøver" - med egne mål og ambitioner, der skal indgå i og nås sammen organisationen/klubbens mål og ambitioner. Som træner, er det derfor også vigtigt at du kan "navigere" i kluborganisationen, hvor interesserne kan være mange, delte, forskellige og nogle gange modsatrettede.


Læg dertil, at trænerjobbet i mange klubber og idrætter kan være en "ensom" funktion, måske uden direkte kolleger at sparre med. Arbejdstiderne kan være skæve med morgen- og aftentræning, træningslejre i ferierne og stævner/kampe i weekender.


Hvad der din rolle, der hvor du er træner? Ved du hvad organisationen, udøverne og miljøet forventer af dig ? Og hvad kunne du godt tænke dig at opnå?


Hvad kræver det af organisationen, og hvordan kan du positivt bidrage til det? Hvem kan du sparre med? Hvem er med til at udvikle dig, til at yde dit bedste?


Mange topatleter og professionelle idrætsudøvere arbejder med coach, mentaltræner og/eller rådgivere. Det samme gør mange ledere, nøglemedarbejdere og direktører mv. i erhvervslivet.


Vil vi gerne tilbyde koncept, hvor de fleste trænere og deres klubber/arbejdsgivere kan være med økonomisk, og hvor vi arbejder praktisk med tingene i "real time" i hverdagen for den enkelte træner.


Vi tilbyder personlig coaching og udvikling af trænere i en "årsaftale", hvor vi leverer et nærmere aftalt basisforløb med faste regelmæssige samtaler mellem coach og træner - med fokus på udvikling gennem mål, handlinger og selvevaluering. Prisen er inklusiv alle nødvendige timer til at løse udfordringer/opgaver, som kan komme i løbet at året.


Pris: 18.500 kr. (inkl. moms) for et år.


Forløbet kan købes både af trænere og klubber - men hele coachingforløbet og dets indhold vil naturligvis altid være fortroligt i en relation mellem coach og den enkelte træner. Ligesom coachen altid har tavshedspligt.


DIN COACH - er uddannet ledelsescoach - og har en lang erfaring indenfor svømning, både som forælder til svømmere, holdleder og klubformand gennem mange år. Viden og erfaring med ansættelse og ledelse af trænere, klubdrift, medlemsinteresser, klub organisation, økonomi og bestyrelsesarbejde. Det er kombineret med en lang professionel lederkarriere fra det private erhvervsliv med "hands on" ledelse, personale og driftsansvar samt erfaring indenfor udvikling af organisationer, selvledelse og personlig performance.
Nysgerrig?


Hvis du som træner, klub eller forbund er interesseret i at høre mere om vores muligheder - så er du/I altid meget velkommen til at kontakte os.


Det er helt uforpligtende - og vi tager altid gerne en positiv snak om tingene


Kontakt Fritz Ganzhorn : info@waterways.dk eller (+45) 2142 1306131 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page