top of page

Lær at Ro + Mindfulness

Opdateret: 23. jun. 2022

Du styrker dig selv, ved at lære og blive dygtig til noget nyt - mestre at ro. Samtidig oplever og træner du mindfulness - være nærværende, i nuet og med fuld opmærksomhed på det, der er lige nu.
Har du lyst til at lære at ro? Vil du lære at mestre vand, båd, balance, koordination, teknik og kraft i en og samme bevægelse?


Det lyder svært. Det er det egentlig ikke, men det kræver noget af dig - og derfor er roning så utroligt givende på både det mentale og fysiske plan.


Roning er den motionsform, hvor du bruger flest muskler. I hvert enkelt ro-tag træner du næsten samtlige muskelgrupper i kroppen. Samtidig træner du dit kredsløb. Og endelig er der ingen stød, vrid eller andet til dine led, når du ror.


“Kender du fornemmelsen af det perfekte. Den gode følelse når noget sidder lige i skabet? Det kan du arbejde med og gå efter i hver enkelt ro-tag.

Vi arbejder også med mindfulness når vi er på vandet. Det ligger lige for. Vi skal ikke mere end 100 meter ud på vandet, før vi har sluppet den hektiske dagligdag - vi kan puste ud, sænke skuldrene og være alene, mærke os selv og naturen.


Mindfulness er oprindeligt en form for buddhistisk meditation, hvor man øver sig i at være i nuet med fuld opmærksomhed på en selv, omgivelserne mv. Når vi kombinere med at lære noget nyt - at ro , får vi en vekselvirkning hvor vi aktivt træner dine evne til at være "mindful".


Vi stopper også op, suger stilheden ind. Giver os selv tid til at fokusere i det vi skal.

DIN INSTRUKTØR - har selv kastet sig over roning midt i livet, og fundet stor glæde ved at ro. Herunder de mange paralleller og elementer man kan overføre til andre dele at livet - både privat og professionelt. Kombineret med en lang professionel lederkarriere med operativ ledelse og erfaring indenfor udvikling af organisationer, selvledelse og performance samt en coachuddannelse - er grunden også lagt til at perspektivere roningen over i coaching og sparring.


DIN BÅD - Vi anvender de moderne, lette og stabile coastal robåde fra Liteboat. De er den perfekte platform til at lære at ro. De giver os mulighed for at komme ud når vejret er friskt .Nysgerrig?


Har du lyst til at komme med på vandet? Du vælger selv om, det bare skal være at lære at ro og give den gas - eller om vi også skal arbejde med de mentale "fordele" ved roning.


En introduktionstur, hvor du kommer på vandet og har prøvet at ro sammen med din instruktør i en moderne coastal robåd :-) 1.200 kr. (samlet tid ca. 2 timer)


En pakke med 5 gange på vandet, hvor du bliver roer i den egen båd :-) 4.800 kr.


Derefter kan vi sammensætte et personligt forløb, der passer til det du gerne vil opnå indenfor både roning eller mindfulness. Du kan også gå videre med yderligere ro-træning, få vejledning til at starte i roklub eller du kan kombinere roning med personlig coaching og/eller ledersparring.


Har du spørgsmål, så kontakt os endeligt. Det er helt uforpligtende.


23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page