top of page
vidar-nordli-mathisen-pOBIJ3dkvMc-unsplash.jpg

om waterways

Vand er vores hjemmebane

I Waterways coacher og udvikler vi primært inden for områder, som vi selv har professionel erfaring med.

 

Vores viden, erfaring og kontekst giver os en forståelse af både den nuværende situation samt ønskede mål, hos dem vi hjælper. Det giver et godt resultat.

For os er "performance" et positivt ord. Hvad enten det er dig selv, arbejdet, et team eller en organisation, handler det i sin enkelthed om at kunne sætte sig et mål (alene eller sammen med andre) samt planlægge, tilpasse, udføre og evaluere i praksis.

profil ny_edited_edited.jpg

  • Med erfaring og viden om den professionelle maritime branche tilbyder vi coaching samt team- og organisationsudvikling til ledere, specialister, skibsofficerer, besætninger, landorganisationer og andre offshore professionelle indenfor det maritime erhverv. Vi fokuserer meget på operative ledelse og teamwork i en kontekst af regler, krav og forretning.

     

  • Vi har et stort hjerte for svømning og elitesport, og tilbyder et coaching program for især yngre atleter, med fokus på deres idrætsliv, træning, mål, præstationer, trænerrelationer, uddannelse, det sociale liv som ung mv. Samt et program for trænere, som ofte kan være et job i et krydsfelt af mange interesser, relationer og beslutningstager i en idrætsklub.

     

  • Endelig anvender vi roning som både en platform for udvikling og som et værktøj i vores coachingforløb og teamudvikling.  For den enkelte kan det i forbindelse med et coachingforløb være givende og udviklende at lære og mestre noget ny. Ligesom det sætter en ramme og perspektiv for de mål vi skal arbejde i coachingen, når vi er flytte udendørs og samtidig er fysisk aktive

bottom of page